Αεροδρόμιο Ηρακλείου ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ενοικίαση αυτοκινήτου αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Αεροδρόμιο Ηρακλείου ενοικιάσεις αυτοκινήτωνΤο αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι το δεύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας σε διακίνηση επιβατών κάθε έτος και το πρώτο αεροδρόμιο της Ελλάδας σε κίνηση πτήσεων τσάρτερ καθώς και σε κίνηση αφίξεων επιβατών από το μήνα Απρίλιο μέχρι και το μήνα Οκτώβριο. Το αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι μία καλή αφετηρία για τους περισσότερους επισκέπτες της Κρήτης. Η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου είναι επιτακτική, το νησί έχει μεγάλες αποστάσεις και τα όμορφα μέρη είναι μακριά από τα αστικά κέντρα.

Αεροδρόμιο Ηρακλείου ενοικιάσεις αυτοκινήτωνThe best place to trust hiring a car! One of the oldest car rental agencies of Greece, since 1972!

Αεροδρόμιο Ηρακλείου ενοικιάσεις αυτοκινήτων: Η εταιρία μας Heraklion airport Car Hire  εδρεύει και στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Πιο συγκεκριμένα μέσα στο Δημοτικό parking, μόλις 30m. μακριά από τις αφίξεις και έναντι του δρόμου. Ενοικιάζουμε αυτοκίνητα όλο το έτος και χρειάζεται να κάνετε κράτηση μέσα από τη σελίδα μας ώστε να εξασφαλίσετε ένα αυτοκίνητο για τη περίοδο των διακοπών σας ή της επαγγελματικής υποχρέωσης που πιθανόν θα έχετε.

ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο

Αεροδρόμιο Ηρακλείου ενοικιάσεις αυτοκινήτων: Παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας δωρεάν parking όταν κατά τη διαρκεια της ενοικίασης έρθουν στον αερολιμένα να υποδεχτούν φίλους επιβάτες. Παρακαλώ διαβάστε περισσότερες πληροφορίες που αφορούν: το που θα πάτε, εκδρομή στη παραλία, ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο και επιστροφή σε άλλο μέρος, ασφάλιση αυτοκινήτου και καλύψεις.

Η καλύτερη επιλογή αυτοκινήτου καθορίζεται από τις πόσες αποσκευές θα μεταφέρετε και τον αριθμό επιβατών στο όχημα. Μπορείτε να διαλέξετε όχημα λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω στοιχεία, θα βοηθηθείτε ώστε να έχετε, εξ’ αρχής, το σωστό αυτοκίνητο κλείσει.

Αεροδρόμιο Ηρακλείου ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Η τοποθεσία που εδρεύει η επιχείρηση μας, είναι προσβάσιμη από πελάτες και φυσικά πελάτες Αμεα. Ο χώρος μας βρίσκεται 1 λεπτό μακριά από την αίθουσα των αφίξεων, με τα πόδια. Μόλις φτάσετε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και παραλάβετε τις αποσκευές σας, βγείτε από την αίθουσα αναμονής και προχωρήστε ευθεία και δεξιά να διασχίσετε τηνδιάβαση πεζών, κατόπιν ανεβείτε τη κίτρινη ράμπα μπροστά από την εταιρία autoholidays βαδίστε καθώς βρισκόμαστε από πίσω τους.

Αν δε σας βολεύει η κίτρινη ράμπα τότε χρησιμοποιήστε τη πράσινη από αριστερά, πάλι βρισκόμαστε πίσω και πολύ κοντά. Το τηλέφωνο που μπορείτε να καλέσετε να μας ειδοποιήσετε σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να βρείτε το χώρο μας-είναι το 6939905912 κ Σήφης. Παρακολούθηστε αυτό το βίνετο να καταλάβετε την ακριβή μας τοποθεσία: VIDEO

Διαλέξτε το σωστό όχημα και κάντε κράτηση χρησιμοποιώντας τα πλεονεκτήματα της ιστοσελίδας μας.