ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο: Η εταιρία Εμμ.Μαυράκης Α.Ε. ιδρύθηκε στις 1.12.1973, στο Ηράκλειο Κρήτης.  Ασχολήθηκε με τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και γρήγορα ανέπτυξε μεγάλο δίκτυο καταστημάτων με πολλούς πελάτες, μεταξύ αυτών και πολλούς αλλοδαπούς, που της έδωσαν τη δύναμη να μεγαλώσει και να καθιερωθεί ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στην Κρήτη, κυρίως στο Ηράκλειο και στα Χανιά.ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο

ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο, Οι ειδικοί στην Κρήτη :

Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο αναζητώντας μία καλή προσφορά από τη σελίδα μας. Είμαστε οι ειδικοί στην Κρήτη για ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο καθώς παρέχουμε όλους τους τύπους αυτοκινήτων και πολύχρονη εμπειρία στο χώρο. ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο

Ηράκλειο αεροδρόμιο ενοικίαση αυτοκινήτου, σταθμός αυτοκινήτων μέσα στο πάρκινγκ του αερολιμένα.

Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου βρίσκεται μόλις 3χλμ μακριά από το κέντρο της πόλης. Εκεί μπορείτε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και να το παραδώσετε την ημέρα της αναχώρησης σας. Η εταιρία μας σας παρέχει τη δυνατότητα να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο  από το αεροδρόμιο του Ηράκλειου και να το επιστρέψετε σε άλλο αεροδρόμιο, στο λιμάνι του Ηρακλείου ή το λιμάνι Χανίων, στο αεροδρόμιο Χανίων, στο αεροδρόμιο Σητείας, καθώς με ειδική συμφωνία στη πόλη του Ρεθύμνου ή του Αγίου Νικόλαου.ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο

ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο, Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου είναι το ιδανικότερο στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, καθώς διαθέτει χώρο στάθμευσης κοντά στις αφίξεις των επιβατών, εκεί βρίσκεται και ο δικός μας χώρος στάθμευσης. Μόλις παραλάβετε τις αποσκευές σας, πρέπει να βγείτε στην αίθουσα των αφίξων για την κανονισμένη συνάντηση με εμάς. Έπειτα πηγαίνουμε μόλις 30μ. μακριά και σας παραδίδουμε το αυτοκίνητο σας. Το προσωπικό της εταιρίας μας είναι πάντοτε καλά ενημερωμένο σχετικά με το τύπο αυτοκινήτου που έχετε κάνει κράτηση.

Ηράκλειο Λιμάνι ενοικίαση αυτοκινήτου, ζητήστε κράτηση.

Το λιμάνι του Ηρακλείου αποτελείται από το παλιό λιμάνι, μπροστά από το ενετικό φρούριο(Κούλες) το εμπορικό λιμάνι(δυτική πλευρά -δίπλα στο τελωνείο), καθώς και το λιμάνι άφιξης των πλοίων από το Πειραιά.ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο Το λιμάνι  του Ηρακλείου βρίσκεται μόλις 1 λεπτό μακριά από το κέντρο της πόλης και είναι πολύ εύκολο να μετακινηθείτε τόσο μέσα στην πόλη όσο και εκτός αυτής. Η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου κρίνεται απαραίτητη καθώς οι αποστάσεις στην Κρήτη είναι μεγάλες και το κόστος μετακίνησης δεν συγκρίνεται με οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.

Χανιά αεροδρόμιο ενοικίαση αυτοκινήτου, βρισκόμαστε 1’λεπτό μακριά μόνο.ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο

Το αεροδρόμιο Χανίων βρίσκεται 18χλμ μακριά από το κέντρο της πόλης. Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι απαραίτητη καθως οποιοδήποτε άλλο μέσο είναι οικονομικά ασύμφορο για να καλύψει τη μεταφορά σας. η εταιρία μας είναι παρούσα και παρέχει καινούρια και καθαρά αυτοκίνητα στο αεροδρόμιο των Χανίων. Βρισκόμαστε μόλις 200μέτρα μακριά από την αίθουσα των αφίξεων. Συνήθως σας συναντάμε μέσα στη αίθουσα και μεταφερόμαστε όλοι μαζί με ένα Μίνι λεωφορείο στο χώρο μας απ’ όπου θα ενοικιάσετε το αυτοκίνητο μας.

Χανιά Σούδα λιμάνι ενοικίαση αυτοκινήτου, ζητήστε να κάνετε κράτηση.Chania hafen

Το λιμάνι της Σούδας απέχει μόνο 10 λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης των Χανίων. Είναι δίπλα στο εθνικό οδικό δίκτυο καθώς πολύ εύκολα βρίσκει κανείς το προορισμό του. Η εταιρία μας παραδίδει αυτοκίνητα στο λιμάνι της Σούδας κατόπιν κράτησης από εσάς.  Βρισκόμαστε πολύ κοντά και τα αυτοκίνητα μας είναι έτοιμα προς ενοικίαση ανά πάσα στιγμή.

Σε όλους τους προαναφερθείς προορισμούς, υπολογίστε ότι παραδίδουμε αυτοκίνητα πλησίον αυτών, σε Τουριστικές περιοχές, ξενοδοχεία της Κρήτης, διαμερίσματα στη Κρήτη, μέρη στα οποία θα σας φιλοξενούν.